Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Järven Group

Järven Group består av tre affärsområden; Järven Healthcare, Järven Akustik och Järven Ecotech. 

Inga Nordin grundade Järven Plast & Smide AB 1976 efter flera års forskning och utveckling av vattenmadrasser med syftet att förebygga liggsår. Forskningssamarbetet utfördes med bl.a. Universitetssjukhusetplastikkirurgiska avdelning i Umeå.

Med sig in i företaget tog hon också sin kunskap om isolering av buller, som hon tidigare erhöll som delägare i familjeföretaget M. Anderssons Isolering AB. Resultatet blev att Järven Plast & Smide AB patenterade produkter kom att bli världsledande inom respektive segment.

År 2016 firade företaget 40 år.

Järven Akustik

Erbjuder produkter och lösningar för en lägre bullernivå, exempelvis draperier, vik- och skjutväggar, stomljudsmattor och absorbenter

En bra arbetsmiljö är en mycket god investering, arbetsplatser utan buller får lägre sjukfrånvaro och förbättrad produktivitet.

 

Järven Health Care

Erbjuder produkter till sjukvård, akutvård, hemsjukvård, äldreomsorg, psykiatri och specialinrättningar.

Järven Healthcare är Skandinaviens största tillverkare av madrasser till sjukvårdssektorn och har funnits på marknaden i mer än 30 år.

Gå till Järven Health Care

Järven Ecotech

Järven Ecotech projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för rening och uppsamling av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten. 

I  sortimentet återfinns såväl vårt patenterade flytväggssystem som vortex-luftare för syresättning av dammar och sjöar.

Gå till Järven Ecotech (www.jarvenecotech.se) >>